WIJ MAKEN SIMPEL WAT INGEWIKKELD LIJKT

Motiontelling brengt uw product, dienst of app in beweging en maakt ingewikkelde zaken simpel. We zijn ervaren in communicatie en informatie design en we weten hoe je verhalen vertelt. We helpen u om de goede woorden te vinden, vertalen deze naar een heldere vormgeving en verwerken ze in een duidelijke animatie die makkelijk te begrijpen en onthouden is.

 

PROJECTEN

Drie van onze animaties zijn voor een Nederlandse klant, een is in het Engels. Klik op de link hieronder om ze allemaal te bekijken.

CLICKNL Marktplaats
Wat is de CLICKNL marktplaats?
 
CDRI Customer Journey Mapping
De techniek en voordelen van Customer Journey Mapping
 
CLICKNL Strategische research- en innovatieagenda
Het belang van de strategische research- en innovatieagenda
CLICKNL
CLICKNL het kennis- en innovatienetwerk voor de creatieve industrie
 
 

BEPROEFDE AANPAK

Onze aanpak is uitbundig getest en verfijnd. In het algemeen hebben we het over 7 stappen die voor een soepel productieproces zorgen. Op cruciale momenten in het proces stoppen we even voor een feedback moment om u de actuele status te laten zien en om uw feedback te horen. Op deze manier kunnen we waarborgen dat u altijd op de hoogte bent van de richting en de vooruitgang van uw animatie.

 

STAP1 - KICK OFF

We luisteren heel goed naar uw verhaal om de kern van uw dienst, product of app goed te begrijpen. Want daar draait het tenslotte allemaal om. Wat wilt u bereiken? Wat is uniek en waardevol om te delen? Wie is uw doelgroep? Zijn er visuele voorkeuren of regels waar we rekening me moeten houden? ...

 

STAP3 - STORYBOARD

Nadat het script is goedgekeurd beginnen we met de schetsen voor uw animatie - het storyboard. Bij elke scène komt de bijbehorende voice-over tekst te staan zodat u goed kan zien hoe beeld en tekst op elkaar aansluiten.

 
Schets storyboard - fragment van de animatie CLICKNL
Storyboard looks - fragment van de animatie CLICKNL
 

STAP5 - VOICEOVER

Het is tijd om een stem voor uw project te kiezen. We helpen u om een spreker te vinden die bij het karakter van je animatie past.

 

STAP7 - OPLEVERING

Uw animatie is nu klaar en we gaan u een digitaal bestand leveren - in de resolutie en met de technische specificaties die u nodig heeft.

 

WAT IS JOUW VERHAAL

Vertel ons over uw idee! Welk verhaal wilt u vertellen? Wilt u vertellen over uw product of dienst? Of wilt u uw klanten informeren over nieuwe ontwikkelingen of geplande evenementen? Het maakt niet uit wat uw verhaal is - we helpen u om een spetterende animatie te maken die uw verhaal helder en duidelijk vertelt.

 

NEEM CONTACT OP

 

Motiontelling is een initiatief van Hendrik Jehle in samenwerking met Pudelskern en FINE.